Emnesøgning

Marker emner i menuen

Fritekst Søgning

Skriv Her

Ja tak, Send


med


til e-mail
<< Tilbage

Wally Yacht sælger fantastisk 145-fods sejlbåd

13. maj 2017

Offentligtgjort af Sejlernews.dk

Wally Yacht sælger fantastisk 145-fods sejlbåd

Klik her for at komme til artiklen hos Sejlernews.dk

Wally bygger ikke længere bare yachts. Firmaets nyeste ordre placerer nemlig det ikoniske brand i megayacht-kategorien. 44 meter performance, komfort og luksus ligger bag de streger, som German Frers tegnestuen har slået.

– Den nye Wally 145 er den perfekte yacht at sejle Jorden rundt i. Den udstråler både kompromisløs performance i kombination med et tidsløst design. Og ejerne kan sejle i alle vejrtyper med stil, siger den glade stifter af Wally Yachts, Luca Bassani. Det er endnu ikke afsløret, hvem den kommende ejer er. Men lidt kan Luca Bassani dog afsløre......


comments powered by Disqus