Emnesøgning

Marker emner i menuen

Fritekst Søgning

Skriv Her

Ja tak, Send


med


til e-mail
<< Tilbage

Nordstar 26 Outboard med Mercury utombordare

20. august 2015

Offentligtgjort af Batliv.se

Nordstar 26 Outboard med Mercury utombordare

Klik her for at komme til artiklen hos Batliv.se

På årets Öppna Varv på Orust har Nordstar 26 Outboard Sverigepremiär. Utbordarversionen av Nordstars 26-forare har blivit en succé internationellt och nu premiärvisas den alltså i Sverige.

Det har blivit allt vanligare att utrusta, även större, hyttbåtar med utombordare. På så sätt håller man servicekostnaderna nere och får en båt som kan brukas året runt utan att behöva vinterkonserveras. Nordstar som var tidigt ute med utombordarversioner till sina hyttbåtar har i dag marknadens bredaste utbud av större hyttbåtar för utombordare. Man erbjuder i dag utombordare till sina modeller på 24, 26, 28 och 30 fot. Nordstar 26 Patrol har fått mycket bra omdömen i svensk båtpress, men den har aldrig tidigare visats för allmänheten i Sverige.


comments powered by Disqus