Emnesøgning

Marker emner i menuen

Fritekst Søgning

Skriv Her

Ja tak, Send


med


til e-mail
<< Tilbage

Riva bygger hardtop och öppen båt på samma skrov

19. juli 2015

Offentligtgjort af Batliv.se

Riva bygger hardtop och öppen båt på samma skrov

Klik her for at komme til artiklen hos Batliv.se

Italienska Riva har slagit till med två nya klassiker på samma skriva: Riva 88 Florida och 88 Domino Super. Den verkliga nyheten är 88’ Florida, som kombinerar italienska lyx och elegans med goda prestanda.

Båtnamnet Riva är ett av marinbranschens verkliga tungviktsnamn. Det står för prestige och elegans över de flesta andra. Med den nya modellen 88’ Florida får kunderna möjlighet att själva välja mellan öppen båt eller kupébåt. Båten har Riva omisskännliga linjer och stil, men det nya är alltså en ”Convertible Top”, som gör att båtägaren i ett enkelt – nåja – handgrepp kan få tak över huvudet. Inspirationen sägs komma från bilindustrin, där hardtops i olika former har varit populära sedan 50-talet. – Riva 88’ Florida är en dröm som har blivit verklighet, det är en juvel i italienska båtindustri som vi är förtjusta att kunna erbjuda till våra kunder, säger Ferretti Groups styrelseordförande, Alberto Galassi.

88’ Florida har en totallängd på 26,84 m (88 ft. 1 in.) och en bredd på 6,22 m (20 ft. 5 in.). båten är ett resultat av samarbetet mellan ägaren Ferretti Groups Product Strategy Committee, Ferretti Groups Engineering Department och yacht designern Mauro Micheli och Sergio Beretta vid Officina Italiana Design, som har exklusiv rätt till att designa Rivas modellserie


comments powered by Disqus