Emnesøgning

Marker emner i menuen

Fritekst Søgning

Skriv Her

Ja tak, Send


med


til e-mail
<< Tilbage

Test af NC 14: Elegant lejlighed til søs

4. marts 2015

Offentligtgjort af minbaad.dk

Test af NC 14: Elegant lejlighed til søs

Klik her for at komme til artiklen hos minbaad.dk

Med en lukket kahyt er NC 14 er skabt til at bo i hele året. Jeanneaus NC 14 sejler også godt. Især i bølger, da stævnen er dejlig spids og stejl.

De fleste sejlere vil kigge en ekstra gang efter den nye NC 14 med det sexede look. Det gjorde vi i Cannes. Det er især den stejle stævn, som ligner noget fra en sejlbåd. Men generelt vil mange vende sig om efter den franske båd, for designerne har anstrengt sig for at lave en strømlinet motorbåd, hvor selve skroget, med stejle fribord, harmonerer godt med kahyttens højde. Lidt for mange designere, gør efter min smag, for meget ud af at skabe plads og atter plads og det går ud over udseendet.


Tags: Bådtest
comments powered by Disqus