Emnesøgning

Marker emner i menuen

Fritekst Søgning

Skriv Her

Ja tak, Send


med


til e-mail
<< Tilbage

Nytt design gir nye kunder!

9. september 2014

Offentligtgjort af Baatsans - NO

Nytt design gir nye kunder!

Klik her for at komme til artiklen hos Baatsans - NO

Det er helt klart at båtkundene er klar for et nytt design. På Båter i Sjøen lanserte Norske Ibiza et generasjonsskifte med 680 Touring og 760 Touring, det resulterte i 17 nye kontrakter.

For Ibiza Boat var Båter i sjøen på Aker Brygge en stor suksess, erklærer Evy Minde. På første dag var det en spent gjeng som presenterte to nyheter. ”Er markedet klar for deres nye design”? Her kan man svare et ubetinget Ja, båtene solgte godt. Ikke siden 2006 har de solgt så mange båter på en messe samt fått flere leads å arbeide videre med.

Norboat forteller i dag at besøkstallet gikk litt ned og det er i seg selv litt skuffende, men samtidig ble det rekordsalg for flere produsenter. Aker Brygge har en sentral beliggenhet i Oslo med opptil flere tusen besøkende en helg, så de forventet å trekke flere inn på messen. De hadde stor bredde i båter og utstyr, så det skulle være noe for enhver smak. Arrangøren Norboat, vi prøve å finne ut hva mer de kan tilby og videreutvikle for de kommende årene.


comments powered by Disqus