Solaris har en unik interiör med sex kabiner, ett resultat av samarbetet mellan Princess Design Studio och Mark Berryman Design. Här finns bland annat två två kompletta ägarhytter och ett stort gym.

Övre däck på Solaris har gjorts till ett ”ägardäck” med stora sittytor, separat kontor och eget badrum, allt omgivet av stora glassektioner för att kunna ge passagerarna de bästa vyerna. Dörrarna till badrummet är i rostfritt och akteröver finns en privat yta för middagar och avkoppling. Härifrån leder en trappa upp till soldäck.

" />

Emnesøgning

Marker emner i menuen

Fritekst Søgning

Skriv Her

Ja tak, Send


med


til e-mail
<< Tilbage

Princess M Class "Solaris" på Monaco Yacht Show

27. september 2014

Offentligtgjort af Batliv.se

Princess M Class "Solaris" på Monaco Yacht Show

Klik her for at komme til artiklen hos Batliv.se

På Monaco Yacht Show får den allra senaste Princess M Class "Solaris" sin premiärvisning. Båten ingår i Princess serie 40M och har nyligen levererats till sina ägare. Större yachter i den här klasen bär alla en unik prägel. För den inre designen i just den här yachten svarar Mark Berryman tillsammans med inredare på Princess varv i England.

Solaris har en unik interiör med sex kabiner, ett resultat av samarbetet mellan Princess Design Studio och Mark Berryman Design. Här finns bland annat två två kompletta ägarhytter och ett stort gym.

Övre däck på Solaris har gjorts till ett ”ägardäck” med stora sittytor, separat kontor och eget badrum, allt omgivet av stora glassektioner för att kunna ge passagerarna de bästa vyerna. Dörrarna till badrummet är i rostfritt och akteröver finns en privat yta för middagar och avkoppling. Härifrån leder en trappa upp till soldäck.


comments powered by Disqus