Emnesøgning

Marker emner i menuen

Fritekst Søgning

Skriv Her

Ja tak, Send


med


til e-mail
<< Tilbage

Fler kabiner och högre fart i ny Delphia Escape 1100

27. september 2014

Offentligtgjort af Batliv.se

Fler kabiner och högre fart i ny Delphia Escape 1100

Klik her for at komme til artiklen hos Batliv.se

Delphia Escape 1100 Soley har en unik design och form som ligger i linje med de nya designtrenderna för moderna motorbåtar.

Escape1100 har ett elegantare utseende, både ut och invändigt och en i ännu högre grad praktisk inredning i jämförelse med sina föregångare. Den erbjuds med två alternativt tre kabiner, ett rejält soldäck med avtagbara soldynor och en salong med ett flertal olika alternativ som t ex med eller utan panoramafönster, L-soffa mm. – Nu har Delphia tagit steget fullt ut och gjort en planande båt utifrån samma designkoncept som tidigare modeller som gör 25 knop med en 300 hk inombordsmotor, säger Torbjörn Johansson generalagent i Skandinavien för Delphia Yachts.

– Det är många intressenter, som vi har träffat på mässorna med det tidigare modellprogrammet, som har framfört önskemål om mera fart. Detta resulterade först i en uppgradering av modell 1050 till 1080, med en toppfart kring 15 knop. 1100:an finns också med dubbla motorer om vardera 200 hk, vilket ger ännu mera fart.


comments powered by Disqus