Emnesøgning

Marker emner i menuen

Fritekst Søgning

Skriv Her

Ja tak, Send


med


til e-mail
<< Tilbage

Supersnygg daycruiser från Nor-Tech

31. august 2014

Offentligtgjort af Batliv.se

Supersnygg daycruiser från Nor-Tech

Klik her for at komme til artiklen hos Batliv.se

Här är en riktigt vass daycruiser från det norsk-amerikanska varvet Nor-Tech i USA. Nor-Tech 360 MC Flyer har gjort en 36-fotare som ska passa för många olika former av båtliv, men allra elegantast är den som daycruiser.

Det är båtdesignern och medgrundaren av Nor-Tech, Nils Johnsen, som står bakom den nya båten. Denna 36-fotare kombinerar verkligen elegant retro med ny teknik och moderna tekniska lösningar. Med utombordare i trippelmontage har båten ett riktigt läckert utseende och båten sägs vara kapabel för hastigheter över 60 knop. Båten har en stor och öppen cockpit med hög komfort. För föraren och två passagerare finns tre stycken sittplatser som även kan användas som ståplatser, vilket är praktiskt och nödvändigt vid tuff sjögång. Trots sitt sportiga yttre har 36-fotaren gott om stuvplatser och med en enkel knapptryckning förvandlas ett par av sittplatserna till en rymlig solbädd.


comments powered by Disqus