Emnesøgning

Marker emner i menuen

Fritekst Søgning

Skriv Her

Ja tak, Send


med


til e-mail
<< Tilbage

Prisbillig og praktisk båd til lystfiskeren

1. august 2014

Offentligtgjort af Baadnyt.dk

Prisbillig og praktisk båd til lystfiskeren

Klik her for at komme til artiklen hos Baadnyt.dk

Quicksilver 555 Pilothouse er til lystfiskeren, der kræver plads, fiskebrønd og fiskeholdere. Han kan også overnatte i den lille buttede, tunge båd, der desværre kræver trailerkørekort for at transportere. Troels Lykke skriver.

Smuk er 555 Pilothouse måske ikke. Lidt for buttet og rund. Det er da også den mindste bådtype i Quicksilvers populære Pilothouse-program. Den polsk-byggede båd afløser den tidligere 500 Pilothouse. En båd, der var lettere og ikke kræver et trailerkørekort at trække som den større og langt mere rummelige 555 Pilothouse. En båd, der har højt fribord, der gør båden mere tør og sikker at være i, med en god bredde på 2,4 meter. Det er især det store agterdæk, der gør båden attraktiv for lystfiskeren. Her kan fire personer stå uden at gå i vejen for hinanden i nævneværdig grad, ellers kan man sende den ene lystfisker op og fiske på fordækket, hvor man kan sidde på et lille sæde. 555 Pilothouse er certificeret til fem personer, og man kan da også lige være fem personer, hvis man sætter et cockpitbord op ude på agterdækket i et hul, der er indrettet til det.


Tags: Bådtest
comments powered by Disqus