Emnesøgning

Marker emner i menuen

Fritekst Søgning

Skriv Her

Ja tak, Send


med


til e-mail
<< Tilbage

Terhi 445 med rorkult eller styrpulpet

3. februar 2014

Offentligtgjort af Batliv.se

Terhi 445 med rorkult eller styrpulpet

Klik her for at komme til artiklen hos Batliv.se

I vår presenteras en av sommarens stora nyheter från finska Terhi. Det är nya Terhi 445 - för rorkult - och 445 C - med styrpulpet. Det är två efterföljare till Terhi 400 från 2012, som även den finns för både rorkult och styrpulpet och blev den mest sålda Terhi-modellen i Sverige under 2012 och 2013. Terhi följer alltså upp 400:an med en större modell som även den är lättdriven och planande. Med den nya modellen har Terhi tagit vara på 42 års båtbyggarerfarenhet och önskemål från slutkonsument.

Terhi 445 är praktisk, säker, ekonomisk, tyst och miljövänlig. Båten finns i två olika modeller: med rorkultstyrning eller som styrpulpet. I Terhi 445 har båtföretaget skapat rymliga och praktiska förvaringsutrymmen och samtidigt lämnat tillräckligt med utrymme för att passagerarna ska kunna röra sig snabbt och säkert i båten. Mittbänken är monterad så att den enkelt kan fällas ut med en rörelse. När bänken är infälld lämnas en öppen planlösning. Låsbara förvaringsutrymmen finns i fören (3 st) och en i aktern.

Nyheten finns att få i två olika modeller, Terhi 445 med rorkultstyrning och Terhi 445 C med styrpulpet. Terhi 445 har stora öppna ytor och passar väldigt bra för den som behöver transportera större saker. Båten går bra i sjön med en 15 hk motor och är ett perfekt val som båt till stugan eller som fiskebåt. Till båten finns ett stort utbud av tillval så man kan utrusta båten efter eget behov.


Tags: Jolle
comments powered by Disqus