Emnesøgning

Marker emner i menuen

Fritekst Søgning

Skriv Her

Ja tak, Send


med


til e-mail
<< Tilbage

Sverigepremiär för Saga 320 Suntop på Allt för sjön

28. februar 2014

Offentligtgjort af Batliv.se

Sverigepremiär för Saga 320 Suntop på Allt för sjön

Klik her for at komme til artiklen hos Batliv.se

Norska Saga Suntop 320 får svensk premiär på Allt för sjön, som öppnar för allmänheten på lördag. Det är en rymlig familjebåt med salong och en öppen akterdel. Saga har dessutom flera nyheter på gång.

Norska Saga Boats är välkända för sina fina familje- och salongsbåtar. Den mest klassiska modellen från företaget är långköraren Saga 27. Den allra senaste nyheten är Saga Suntop 320, som håller på att introduceras på marknaden. Det är en rymlig däcksalongsbåt med hög bokomfort med plats för tolv personer. Saga har, liksom många andra båtproducenter, siktat in sig på de sociala faktorerna kring båtlivet. Nya båtar bör vara välutrustade för gemenskap med familj och vänner och stora sociala utrymmen är viktigare än många kojer i båtarna. Suntop 320 är inget undantag. Båten har en salong och matplats som kan öppnas upp ordentligt när det är sol och vackert väder samtidigt som den ger skydd mot vind och regn. I akterdelen av salongen finns en kapellösning, som gör att båten kan stängas till.

Saga skriver i ett pressmeddelande att båten har en modern förarplats med antirefleksbehandlade material och modern stil. Navigationsutrymme för traditionella papperssjökort finns vid passageraren, men här finns också gott om plats för elektroniska instrument. Skrovet är halvplanande med köl och rak axel samt en propeller som är väl skyddad. Marschfarten anges till max 20 knop.


comments powered by Disqus