Emnesøgning

Marker emner i menuen

Fritekst Søgning

Skriv Her

Ja tak, Send


med


til e-mail
<< Tilbage

Test af Sting 485, Uttern S45

25. december 2014

Offentligtgjort af JP - baadguide.dk

Test af Sting 485, Uttern S45

Klik her for at komme til artiklen hos JP - baadguide.dk

Sting 485 og Uttern S45 er sporty og livlige at sejle for en lille familie, og med priser under 144.000 kr. får man meget båd for pengene. Sting 485 virker mest sporty, mens Uttern S45 føles mere sikker til en familie.

Sting 485 og Uttern S45 er gode førstegangskøb. De kompakte 16-fods både vil være et sikkert valg, hvis du vil sejle med hustruen og to børn, eller med vennerne, hvis I skal lystfiske, stå på vandski eller sejle en tur og bade fra båden. En stige i højre side på agterspejlet gør det let at komme op fra vandet.

Bådene har fem siddepladser, tre tilbage på agterbænken og to fremme, hvor der er masser af plads at bolte sig på, da ratkonsollen er ført tilbage i Sting 485 og Uttern S45, så føreren styrer fra agtersædet. Man sidder bedst i Uttern, der er produceret af Brunswick.


Tags: Bådtest
comments powered by Disqus