'/>

Emnesøgning

Marker emner i menuen

Fritekst Søgning

Skriv Her

Ja tak, Send


med


til e-mail
<< Tilbage

Arcona 380 – sejlende skandinavisk BMW

30. oktober 2014

Offentligtgjort af Baadnyt.dk

Arcona 380 – sejlende skandinavisk BMW

Klik her for at komme til artiklen hos Baadnyt.dk

Arcona 380 koster to mio. kroner. For de penge får man sejlegenskaber i topklasse, godt håndværk og en klassisk - nærmest traditionel - skandinavisk performance cruiser.

Arcona Yachts i Sverige indrømmer åbent, at de skeler meget til de danske X-Yachts-både, og ligheden med den nye Arcona 380 og X-Yachts Xp38 er da også slående. Det har flere sejlsportsjournalister allerede været fremme med. Arcona 380'eren er en anelse mere konservativ, man bruger f.eks. ikke kulfiberramme til at støtte køl og mast, men en 2,5 meter langsgående stålramme, der skal kunne klare selv de hårdeste grundstødninger, uden der sker strukturel skade på skroget, når kølens bagside løfter sig op, når den giver et hårdt smækkys på en svensk klippe. - Det er mere folkene om bord, der slår sig, når båden stopper, siger den svenske direktør og ejer af Arcona Yachts i Stockholm.


comments powered by Disqus