Emnesøgning

Marker emner i menuen

Fritekst Søgning

Skriv Her

Ja tak, Send


med


til e-mail
<< Tilbage

Fräck XO270 RS med en stor utombordare

27. oktober 2014

Offentligtgjort af Batliv.se

Fräck XO270 RS med en stor utombordare

Klik her for at komme til artiklen hos Batliv.se

Finska XO Boats presenterar en riktigt kul nyhet med sin nya XO270 RS Front Cabin Outboard, som har premiär på Hamburgs båtmässa den här veckan. Linjerna är lika fräcka som på tidigare XO-modeller.

XO Boats har fått flera priser och utmärkelser för sin design och för båtarnas goda sjöegenskaper. Den nya modellen XO270 RS Front Cabin Outboard har kommit till efter begäran hos kunderna och kompletterar därmed modellutbudet. Grundmodellen för den här båten hade premiär på Düsseldorfs båtmässa i januari i år. Då visades den med dubbla utombordsmotorer. XO270 RS Front Cabin har gott om plats i en förkabin och får ta ombord upp till 8–10 personer. Beroende på motorval anges marschfarten till 25–30 knop. Tekniska data för den nya modellen baseras helt på föregångaren. Den nya modellen har troligen något sämre fartprestanda, men tack vare de allt starkare och lättare utombordarna räcker det säkert för många kunder med singelmontage.


comments powered by Disqus