Emnesøgning

Marker emner i menuen

Fritekst Søgning

Skriv Her

Ja tak, Send


med


til e-mail
<< Tilbage

Bård Eker Design förnyar Yamarins daycruisers

21. oktober 2014

Offentligtgjort af Batliv.se

Bård Eker Design förnyar Yamarins daycruisers

Klik her for at komme til artiklen hos Batliv.se

Yamarins Day Cruiser-kollektionen förnyas helt. Som designbyrå har företaget valt den internationellt belönade norska Eker Design, som ska ta formgivningen av Yamarin till en ny era under ledning av huvuddesignern Bård Eker.

I arbetet med konceptutvecklingen och varumärkesstrategin konstaterades på Konekesko att framtidens behov och förväntningar håller på att förändras inom båtlivet. – Vi granskade olika alternativ för utvecklingen av Yamarin-konceptet och designen, och den mest passande kompanjonen var Eker Design. Bård Ekers idéer, energiska nyskapande och tidigare projekt övertygade oss, motiverar linjechef Kari Rautanen. – Meningen är att skapa något helt nytt för Yamarin som en vägledare och den mest efterfrågade utombordsmotorbåten.

Eker Design är en norsk designbyrå med cirka 30 designproffs. Det är ett framstående och internationellt känt företag som räknas till de ledande designbyråerna i Skandinavien. Genom sitt arbete med väldigt olika typer av design- och planeringsprojekt har Eker Design skaffat sig ett mångsidigt kunnande och ett perspektiv över branschgränserna. Produkter som företaget har planerat och designat är bl.a. möbler och inredningsdetaljer till offentliga lokaler samt specialbilar, motorcyklar och andra fordon. De sportsliga Hydrolift-båtarna är en del av Eker Design.


comments powered by Disqus