Emnesøgning

Marker emner i menuen

Fritekst Søgning

Skriv Her

Ja tak, Send


med


til e-mail
<< Tilbage

Test af Leader 40 Hard Top

20. oktober 2014

Offentligtgjort af JP - baadguide.dk

Test af Leader 40 Hard Top

Klik her for at komme til artiklen hos JP - baadguide.dk

Leader 40 Hard Top passer fint til danske forhold. Cockpittet er godt indrettet, men salonen i kahytten er lidt lille. Til gengæld er der en stor for- og midterkahyt.

Ustabile danske vejrforhold kræver ofte et tag over hovedet. Netop det har Leader 40 Hard Top fra franske Jeanneau. Men når solen skinner, som den gør for tiden, så kan et soltag hurtigt køres elektronisk tilbage. Det prøvede vi på båden med de sporty linjer og åbne cockpit.

Er man til en endnu mere sol i håret-båd, så fås Leader 40 også i en Open-version. Vil man bade, kan den store badeplatform sænkes helt ned under vandet via hydraulik. En detalje, der kan tilkøbes, ligesom teak på dækket, fortæller forhandler Henrik Jørgensen fra Tempo Bådsalg i Ishøj.


Tags: Bådtest
comments powered by Disqus