Emnesøgning

Marker emner i menuen

Fritekst Søgning

Skriv Her

Ja tak, Send


med


til e-mail
<< Tilbage

Test af Faurby 335

19. oktober 2014

Offentligtgjort af JP - baadguide.dk

Test af Faurby 335

Klik her for at komme til artiklen hos JP - baadguide.dk

Faurby 335E er værftets svar på de spørgsmål, potentielle kunder havde til model 325. Og den nye er som en helt anden båd.

Faurby 335E er egentlig den samme båd som den letvejrs-performer med betegnelsen 325, vi havde på vandet i 2011. Dengang var vi imponerede over bådens linjer og look, men knap så begejstrede for sejlegenskaberne, da vores test viste, at den var svær at kontrollere under sejlads med krængning på både kryds og læns.

Samtidig var der på forskellige messer flere blandt de potentielle Faurby-kunder, der ønskede sig mere plads om læ. I efteråret besluttede værftet så at ændre båden og dermed imødegå kritikken. Resultatet blev søsat i april 2014 under navnet Faurby 335E.


Tags: Bådtest
comments powered by Disqus