Emnesøgning

Marker emner i menuen

Fritekst Søgning

Skriv Her

Ja tak, Send


med


til e-mail
<< Tilbage

Stabil kajakk for fritid og fiske!

16. april 2013

Offentligtgjort af Baatsans - NO

Stabil kajakk for fritid og fiske!

Klik her for at komme til artiklen hos Baatsans - NO

Seasy er en ny rotasjonsstøpt kajakkserie ment for allsidig familie- og fritidsbruk. De nye kajakkene skiller seg ut ved å ha en åpen konstruksjon – noe som gjør dem til såkalte ”sit-on-top” kajakker. Den norske kajakkserien Seasy, som lanseres i disse dager, består av tre forskjellige modeller konstruert i robust, rotasjonsstøpt plast. Kajakkene er brede, stabile og åpne, noe som gjør dem sjødyktige og lette å håndtere for nybegynnere. Seasy er i så måte en trygg kajakk for familiebruk, og er skreddersydd for hytte-, camping- eller bilferier.

Utstyrt for fiske: Modellen Seasy Single er konstruert for én padler og er den minste med sine 2,93 meter og 22 kg. Seasy Sport er den mest avanserte, med flere fiskestangholdere, vanntette oppbevaringsrom og pedalstyrt ror i glassfiber for lettere manøvrering. Den største i modellrekken er Seasy Family, en kajakk som rommer opp til tre padlere og har en lastekapasitet på hele 230 kg.

Samtlige av kajakkene er ustyrte med koppholdere, løftehåndtak, sammenleggbare padleårer og åpne lasterom med stropp. Kajakkene kan også leveres med skumseter for ekstra behagelig ryggstøtte, og er også tilpasset montering av holder for fiskestang som passer de fleste stang- og snellekombinasjoner. Seasy Single leveres i fargen grønn, Seasy Sport i blå og Seasy Family i rød. Produsent er Wee Caravan S


comments powered by Disqus