" />

Emnesøgning

Marker emner i menuen

Fritekst Søgning

Skriv Her

Ja tak, Send


med


til e-mail
<< Tilbage

Ny bog om Optimistjollen på gaden

29. januar 2013

Offentligtgjort af Dansk Sejlunion

Ny bog om Optimistjollen på gaden

Klik her for at komme til artiklen hos Dansk Sejlunion

Optimistjollen er en af de bedst kendte og største jolleklasser for børn. Der bliver sejlet Optimistjolle i over 110 lande, og også i Danmark har Optimistjollen godt fat i nogle børn. En ny bog gennemgår alle relevante ting om Optimistjollen. Bogen hedder ”Optimist-Håndbogen” og kan købes gennem Dansk Sejlunions online shop.

"Optimist-Håndbogen" kommer rundt om alt lige fra den grundlæggende opsætning til avanceret trim og kapsejlads. Den første del af den nye bog giver nye Optimist-sejlere en forståelse for det grundlæggende i at sejle en Optimist-jolle, og med top-tips og gode råd fra kendte sejlere og trænere bliver grundlaget lagt til, at Optimist-sejlere får gode forudsætninger for at udvikle deres færdigheder. I bogens anden del bliver det grundlæggende om en Optimist-jolle ført videre frem til mere avancerede teknikker, som kan bruges i forbindelse med kapsejlads.


101
comments powered by Disqus