Emnesøgning

Marker emner i menuen

Fritekst Søgning

Skriv Her

Ja tak, Send


med


til e-mail
<< Tilbage

Laser-klassen har vokseværk

10. oktober 2012

Offentligtgjort af Dansk Sejlunion

Laser-klassen har vokseværk

Klik her for at komme til artiklen hos Dansk Sejlunion

Årets rangliste blev afsluttet med 30 Laser-sejlere i Skovshoved i klassen der er vokset markant over de seneste år.
Kapsejladssæsonen blev afsluttet på fornem vis og et tilbageblik på året viser gode takter fra Laser-folket, fortæller Laser Radial-sejler Sarah Gunni. Landsholdssejleren er bestyrelsesmedlem i klasseorganisationen og beskriver her nogle af sæsonens højdepunkter.
30 sejlere var samlet i Skovshoved i weekenden, 6.-7. oktober, for at sejle årets sidste rangliste stævne. Let til mellem luft lørdag, springende og med masser af strøm og tang, og en søndag med høje vindstyrker og lave temperaturer.


92
comments powered by Disqus