Keyword Seach

Select from the menu

Search in text

Write Here

Yes please, Send


with


to e-mail
+(language: (da en de no sv)) No Results: 7047
By type:
Article image

Sejlere skal da bo i en husbåd

minbaad.dk, 15. April 09:02 AM
En husbåd er en flydende indretning, der bruges som bygning. Noget for en sejler? Her er en mini-guide til køb af husbåd.

Groft sagt deles husbåde op i 3 hovedgrupper: Husbåde, som tidligere har været anvendt som skibe. Husbåde, som er forsynet med motor, men som anvendes som bygninger. Husbåde, som er udelukkende bygget med henblik på at blive anvendt som boliger. Især de sidstnævnte bliver stadig mere almindelige i både Danmark og i resten af Europa.

Det skyldes ikke blot, at flydende konstruktioner, der er designet til beboelse, er bedre egnet til at danne rammen om et dagligliv, men også at de sædvanligvis kræver mindre vedligeholdelse end en almindelig båd.

Tags: Sailors News
Article image

Draco 22 RS – Bergenspremiere!

Baatsans - NO, 14. April 05:17 PM
Første bilder fra Draco på sjøen i Bergen under båtmessen ”Dra til sjøs”. Båten…

Article image

Nya mjukvaruuppdateringar till Garmin

Batliv.se, 21. March 05:13 PM
Garmin presenterar en ny mjukvaruuppdatering med nya funktioner för multifunktionsdisplayer (MDF), sjökortsplottrar och …

Tags: Sailors News
Article image

Solpanelsladdare i miniväska med USB-uttag

Batliv.se, 21. March 04:56 PM
På Båtmässan i Göteborg lanseras en solpanelsladdare med två USB-uttag som kan ladda två telefon…

Tags: Sailors News
Article image

Ny Spinlock räddningsväst för barn och ungdom

Batliv.se, 21. March 04:54 PM
Hittills har barn och ungdomar varit hänvisade till klumpiga, obekväma och oattraktiva räddningsvästar. Nu lan…

Article image

Frischer Wind für Winner Yachts

Yacht.de, 04. March 06:36 PM
Winner Yachts kündigt ein neues 11-Meter-Boot an. Für die Konstruktion haben die Holländer ihre Landsleute von Simo…

Tags: Boat test
Article image

Solid nyhet fra Viknes!

Baatsans - NO, 14. April 05:19 PM
Familiesamarbeidet har ført til den første Skilsøbåten som er 100% by Viknes. Konstruktøren Gisle Sivertsen har designet en spennende nyhet fra Askøyverftet.

Skilsø 34 HT Panorama by Viknes er årets store nyhet på Bergensmessen ”Dra til Sjøs”. Båtsans er blant de første som får ta nyheten i øyensyn og prototypen som nettopp har klappet til kai har overbevisende kvaliteter og nye løsninger. Familien Sivertsen er blant de siste båtbyggerne som har sin produksjon i Norge, og bruker utelukkende Norske underleverandører. Det er kjekt å se at det fortsatt går an, og at nye smarte løsninger blir ”klekket” på Askøy, utenfor Bergen…

Article image

Für schnellen Segelspaß zwischendurch

Yacht.de, 14. April 05:16 PM
Nichts mit Gemütlichkeit und Erholung: Die SK2 mit Neigekiel ist genau das Richtige für intensives Segeln.

Der Test im PDF-Download

Article image

Saphire vs. Seascape: 8-Meter-Showdown

Yacht.de, 04. March 06:34 PM
Zwei 27-Fuß-Boote der neuen Crossover-Generation im großen Vergleich. Was bieten die bei…

Article image

Test af Bavaria 51

JP - baadguide.dk, 14. April 05:14 PM
Bavaria-bådene er blevet bedre, og selv om Bavaria 51 ikke er den hurtigste turbåd, så er hun en af de billigste i sin størrelse og med flottere aptering og bedre materiel. Båden har rigtig god plads til en stor familie, viste vores test i Tyrkiet.

Prisbillig. Det er, hvad en Bavaria 51 er: 2,17 mio. kr. sejlklar. Det lyder måske af meget for en sejlbåd, men prisen bliver rigtig svær at slå for samtlige konkurrenter verden over. En dansk Xc 50 koster 5,5 mio. kr. sejlklar til sammenligning, og den er da også udstyret med langt mere ægte træ, stærkere skrogkonstruktion, blybulb, teaktræ overalt og mange andre ting. Men for mange har 3 mio. kroner sparet en stor betydning.

Og netop prisen har været …

Tags: Boat test , Bavaria
Article image

Beprövad komfort i Hallberg-Rassy 40 Mk II

Batliv.se, 14. April 05:21 PM
Hallberg-Rassy 40 Mark II är en nyhet för modellåret 2016. Hon följer varvets f…

Article image

Greatline bygger daycruiser med V8-diesel

Batliv.se, 14. April 05:13 PM
Svenska Greatline hade premiär med sin modell 29 WA på Båtmässan i Göteborg 2007. Därefter har det varit lite tyst kring den här båtbyggaren, som dock har lanserat ytterligare en modell. Nu är det dags för nya Greatline 315 DC med V8-diesel.

Article image

Biocidholdig bundmaling tilladt frem til 2018

Dansk Sejlunion, 14. April 05:13 PM
Det er nu definitivt bekræftet, at bådejere har lov til at benytte biocidholdig bundmaling i yderligere tre år.

I en ny bekendtgørelse, som miljøminister Kirsten Brosbøl (S) underskrev kort før jul fremgår det af paragraf 5, at ”import, salg og anvendelse til fritidsbåde af biocidholdig bundmaling, der frigiver stoffer, der opfylder betingelserne for klassificering for miljøpåvirkninger med risikosætning R53 kan forårsage uønskede langtidsvirkninger i vandmiljøet alene eller i kombination med andre risikosætninger, der vedrører fare…

Tags: Sailors News
Article image

SPØRG BÅDNYT: En stenet vej

Baadnyt.dk, 08. April 09:28 PM
En stenet vej

I BådNyt nr. 500, der er på gaden nu, kommer Hans Peter fra Kruså med et tip til, hvordan man sørger for, at der er fri passage i afgangsslangen.

Det skulle være godt en gang imellem med et stykke toiletpapir gennem toilettet for at rense systemet. Så skete det bare; toiletpapiret, en lille ”cigar”, ville ikke ud, toilettet var stoppet – der var ingen afgang, men der kunne dog pumpes vand ind i toilettet. Jeg prøvede at puste luft igennem toilettet, men det boblede bare tilbage – toiletafgangen måtte altså være stoppet. Der var ingen anden udvej e…

Tags: Sailors News
Article image

Det skal du være opmærksom på, når du køber brugt båd

Baadnyt.dk, 08. April 09:24 PM
Der er mange fælder at gå i, når man investerer i en brugt båd. Lars T. Olsen fra baadtjek.dk giver 6 gode råd.

I tankerne sejler du allerede under solen og nyder det danske sommervejr i din nyindkøbte brugte båd. Men inden du hopper hovedkulds ud i et bådkøb, er det er par ting, du bør være opmærksom på. Særligt hvis du er førstegangskøber, er der nogle forhindringer at snuble over og dermed et par dybe gruber at falde i. Derfor giver Lars T. Olsen, der driver rådgivningsfirmaet baadtjek.dk et par gode råd til, hvad du skal rette blikket mod, når du køber en brugt båd.

Som det allerførste er det vigtig at være klar over, hvad dine behov er.…

Article image

Göteborgs enda båtbyggeri flyttar

Batliv.se, 21. March 05:11 PM
Efter 25 år på Tredje Långgatan i Göteborg flyttar nu Torsten Sörvik sin verksamhet till modernare lokaler på Ringön. Det är inte bara en flytt utan även en föryngring då båtbyggaren Viktor Hadartz, hälften så gammal som Torsten, är med i det nybildade bolaget som heter Sörvik & Hadartz Båtbyggeri AB.

Tags: Sailors News
Article image

Enkel linlöpare för rullsystemets manöverlina

Batliv.se, 21. March 04:58 PM
Franska Wichard introducerar en enkel och smidig linlöpare för manöverlinan till båtens rullsystem. Linlöparen styr manöverlinan från rullsystemet till sittbrunnen och monteras permanent på mantågsstötta med 25 mm. Ren design och litet format med stor funktion.

Tags: Sailors News
Article image

Nödladdaren som inte lämnar dig i sticket

Batliv.se, 21. March 04:57 PM
Det kostar på - i form av energi och tömt batteri - att ständigt vara uppkopplad. Innan du vet ordet av får du besked om låg batterinivå med risk att inte längre kunna vara nådd, klara det nödvändiga samtalet eller fortsätta surfa.

Tags: Sailors News
Article image

Buster Magnum M5 - premium med aluminium

Batliv.se, 21. March 04:53 PM
Busters nya flaggskepp - Magnum M5 - sätter en ny standard för den finska båttillverkaren. Stilen är både råare och tuffare och prestanda är i toppklass. Magnum M5 är en av alla de intressanta nyheter som visas på båtmässan Allt för sjön, som öppnar i Stockholm i morgon, lördag.

Tags: Sailors News
Article image

Buster Magnum M5 - premium med aluminium

Batliv.se, 21. March 04:53 PM
Busters nya flaggskepp - Magnum M5 - sätter en ny standard för den finska båttillverkaren. Stilen är både råare och tuffare och prestanda är i toppklass. Magnum M5 är en av alla de intressanta nyheter som visas på båtmässan Allt för sjön, som öppnar i Stockholm i morgon, lördag.

Tags: Sailors News
Article image

Premiär hos Honda för nya Arronet och Micore

Batliv.se, 21. March 04:52 PM
Honda, världens största motortillverkare medverkar även i år på Allt för Sjön. I år blir det premiär för båttillverkarna Arronet och Micore i Hondas monter.

Tags: Sailors News